RVCA x Toy Machine Kollaboráció

A társulás könnyű döntés volt. Mindkét vállalat fontos szerepet játszik a csapatukban való hitelességükben, a művészetben és a vállalkozásunkhoz való közeledésben. Mivel 1993 óta dolgozom a Toy Machine-nál, és 2003 óta dolgozom az RVCA-val. Ezért örülök, hogy olyan ruhadarabokat kínálunk, ami szerelem gyerek. A kollaborációs termékek között találtokpólókat, a flanelt, sapkákat, zoknit, mellényt, korlátozott méretű gördeszkákat és még a női fürdőruhát is. "- ANP művész és Skate legendája Ed Templeton.

A Toy Machine összeállt az RVCA-val, hogy elhozza nekünk ezt a nagyszerű kollekciót.

Örömmel mutatjuk be Nektek az új Toy Machine x RVCA cuccokat!

"A társulás könnyű döntés volt. Mindkét vállalat fontos szerepet játszik a csapatukban való hitelességükben, a művészetben és a vállalkozásunkhoz való közeledésben. Mivel 1993 óta dolgozom a Toy Machine-nál, és 2003 óta dolgozom az RVCA-val. Ezért örülök, hogy olyan ruhadarabokat kínálunk, ami  szerelem gyerek. A kollaborációs termékek között találtokpólókat, a flanelt, sapkákat, zoknit, mellényt, korlátozott méretű gördeszkákat és még a női fürdőruhát is. "- ANP művész és Skate legendája Ed Templeton.

Nekünk nagyon tetszenek ezek a cuccok, ha Ti is szeretnétek hozzájutni ezekhez a termékekhez látogassatok el a webshopunkra.

RVCA x Toy Machine termékekért >> klikk ide <<